Статті та корисна інформація
МЕНЕДЖМЕНТ У СТИЛІ КОУЧИНГ
Ставлячи завдання співробітнику, ми розраховуємо на те, що він повернеться із результатом. Часто буває так, що зіткнувшись з перешкодою на шляху співробітники повертаються - шеф, все пропало, що робити ... Шеф кидає всі справи і починає давати нові інструкції. А то і зовсім забирає у співробітника завдання і робить сам.
Стилі Лідерства
Немає в природі одного універсального і ефективного стилю лідерства, все залежить від "зрілості" виконавців. Зрілість не варто вимірювати поверненням, кількістю вищих освіт і записом в трудовій книжці. В реаліях українського бізнесу досить часто рівень зрілості співробітника не відповідає займаній ним посаді.
СІНЕМАЛОГІЯ – фільми для навчання і розвитку особистості
СІНЕМАЛОГІЯ - практика перегляду та аналізу художнього фільму. Це одна з найбільш захоплюючих і глибоких форм навчання і розвитку особистості.
11 шкідливих порад, як занапастити будь-який корпоративний тренінг
Мене часто запитують: як ефективно обрати і провести в компанії корпоративний тренінг. Давайте я краще опишу основні помилки, які відбуваються при виборі і організації корпоративного навчання. І якщо не робити цих помилок, то професійний тренер зробить все за вас, і захід буде приреченим на успіх.
Вікторія Березіна: «Лідерство потрібно каскадувати»
Безумовно, змінився менеджмент. «Покоління Z» не хоче багато працювати, не робить безглуздих речей, вони задають питання: «Навіщо, для чого це потрібно?». Робота не тільки повинна приносити їм задоволення, а ще й бути наповненою змістом. Тренінги із серії: «Як експлуатувати підлеглих» вже не працюють, тому керівники і бізнес повинні змінюватися. Нове покоління не хоче виконувати накази, керівники повинні вчитися вести переговори.